war2.hu

Counter Strike letöltés

CS:GO – A Valve pihenőre küldte a Dust 2 térképet

2017-02-08 Hírek No Comments


Nagy meglepetés fogadta a Counter Strike: Global Offensive játékosait, amikor a napokban beléptek a játékba, ugyanis az egyik legnépszerűbb térkép, a Dust 2 kikerült az aktív szolgálat listájából.

A Counter Strike játékokban az 1.6 óta nagy kedvenc a Dust 2 térkép, mivel sokak szerint itt a leginkább kiegyenlítettek az esélyek. Most úgy tűnik, hogy a Valve határozatlan időre „pihenőre küldte” a legendás térképet, amelynek a hivatalos patch notes szerint az Inferno II vette át a helyét.

Az is kiderült, hogy a legújabb League Major versenyen sem fog szerepelni majd ez a térkép, pontosan a fenti okból, ami komolyan befolyásolni fogja azon csapatok esélyeit, akik kifejezetten ezen a pályán remekelnek. Emellett a frissítés nemcsak elvett a játékból, de javításokat is tartalmaz, így például számos pályán gyomláltak ki kisebb-nagyobb bugokat, amelyek többnyire a C4 telepítéséhez kapcsolódnak.

Hogy vajon visszatér-e valaha a Counter Strike: Global Offensive szeretett pályája, arról nincsenek információk. Lehetséges, hogy a Valve arra készül, hogy áttervezi a Dust 2-t? Erre már volt példa egy korábbi térkép esetében, szóval most sem kizárt a dolog.