war2.hu

Counter Strike letöltés

2 az 1-ben: egy modder szeretné egybegyúrni az új és régi Counter Strike-ot

2017-01-02 Hírek 1 Comment


Bár a Global Offensive rendkívüli népszerűségnek örvend, mégis akadnak olyanok, akik a jó öreg 1.6-os élményért vannak oda – leginkább nosztalgiából.

Nekik ajánlom figyelmükbe egy lelkes modder munkáját, a Counter Strike: Classic Offensive-et, amely az 1.6 és a Global Offensive legjobb tulajdonságait ötvözi. A modnak már megjelent az első ingyenesen letölthető változata, amivel a készítő eredeti célja az volt, hogy a fegyverek eredeti viselkedését, a hangokat és persze a pályákat – tehát összességében a játékmenetet – az 1.6-hoz hasonlóra alkossa.

Nemrég egy szavazást tett közzé, amelyben arról kérdezte meg az embereket, hogy minden részletében az 1.6-ra hasonlítson a mod, vagy jobban szeretnék, ha megpróbálna átvenni pár jó változtatást a Counter Strike: Global Offensive-ből.

A közösség válasza egyértelmű volt: az utóbbi elgondolást tartották jobbnak, azaz egy 1.6 és CS:GO keveréket szeretnének, amelyben a két játék leginkább előnyös tulajdonságai összpontosulnak. Így értelemszerűen ne számítsunk skinekre vagy új pályákra, az új részben megjelent játékmódokat viszont láthatjuk a „hibrid” változatban is. A másik fontos dolog, hogy a CS:GO-ban megjelent új részecskeeffekteket is beépítették.

Ha ki szeretnétek próbálni, akkor a modot innen tudjátok letölteni.